Bruder Bworld Jetzkiző (63151)

Cikkszám: 
63151
Nyaralás vagy vízimentés? - Bármilyen kaland kezdetét veheti az új Bruder 63151 Vízirobogó vezetővel játékkészletnek köszönhetően, mert a picikhez a csomagolás kibontása után rögtön 2 db fantasztikus játékelem érkezik, amely már 3 éves kortól feldobhatja a szerepjátékokat.

A részletesen kidolgozott jet-ski nem borul fel, így könnyen ráültethető a csomagban érkező, mozgatható végtagokkal és mentőmellénnyel ellátott figura. Sőt, ha a kicsik birtokában van még egy másik Bworld bábu is, ő is felszállhat a vagány hullámrobogóra, mert a járművön két utasnak van hely. Így a fantáziát és a szerepjátékokat semmi sem állíthatja meg! Ennek - és a gyermekkezekre tervezett játékoknak - köszönhetően a tulajdonosok számos készsége fejlődhet . Például kézügyességük, narratív gondolkodásuk, logikájuk és beszédkészségük is. Vagyis ez a szett nem csak szórakoztató, hanem egyaránt hasznos is.

Ahogy azt már Ön és szeme fénye is megszokhatta, a Bruder játékoktól és kiegészítőktől nem várhat mást, mint hosszantartó minőség et és lélegzetelállító játékélményt, amely alól természetesen ez vízirobogó és sofőrje sem kivétel. Éppen ezért készült strapabíró anyagból, kifejezetten gyerkőcöknek. Szerezze be Ön is csemetéjének és aranyozza be szerepjátékait!

A csomagolás 1 db vízirobogót és 1 db figurát tartalmaz.
A jármű mérete kb. 22,5 x 10 x10 cm.
Szállítás:
3 munkanap
Becsült beszerzési idő:
1-2 munkanapon belül
EAN:
4001702631512
10 790 Ft
Raktárkészletek
Főraktár
Nincs raktáron
Hasonló termékek
Bruder Bworld Jetzkiző (63151)
Bruder Bworld Jetzkiző (63151)
10 790 Ft