Bruder CATERPILLAR Kotró (02483)

Cikkszám: 
02483
A Bruder munkagépek és játékok rendkívül népszerűek a gyerekek körében. Hiszen a gyártónak köszönhetően ezek a gépek és járművek épp olyanok, mint az igaziak. A cég jelmondata is ezt igazolja. A játékaik az eredeti járművek 1:16 arányú modelljei, működőképes funkciókkal ellátva. Pontos és részletgazdag kidolgozásuknak hála kicsik és nagyok fantasztikus játékélményt, igazi kalandot és örömteli perceket élhetnek át a járművekkel, hiszen éppen azokat a feladatokat, folyamatokat hajthatják végre, mint a valóságban az igaziakkal.
Melyik gyermek ne vágyna hát egy igazán eredeti és valósághű kivitelezésű munkagépre? Ha az Ön csemetéje is munkagéprajongó, egészen biztosan örül majd ennek a Bruder 02483 CAT lánctalpas kotrógépnek , mellyel nagyszerű szerepjátékokat játszhat. Hisz a kotrógép ajtajai és a motorháztető is nyitható. a lapát levehető, a kotrókar pedig a jármű szintje alatt is használható. Ráadásul, ahogy azt a Bruder gyártótól megszokhatta a játék kiváló minőségű és számos felfedezésre váró apró meglepetésfunkciót tartogat. Például, hogy a gép teste 360 fokban forgatható.
A Bruder munkagépeknek köszönhetően játék közben fejlődik gyermeke fantáziája, motorikus képességei és kooperációra való hajlama. Ha pedig a modellszerűen megalkotott kotrógépet más Bruder járművekkel együtt használja, a munkagépekből, melyek egyetlen egy építkezésről sem hiányozhatnak, egy egész birodalmat felépíthet magának a gyerekszobában vagy a homokozóban.
Szerezze be Ön is gyermekének ezt a fantasztikus terméket, és figyelje meg, milyen örömteli pillanatokat él át a kotrógéppel, vagy gyűjtse össze a többi Bruder munkagépet is a még nagyobb játékélményért.
A csomagolás mérete kb. 63 x 20 x 28 cm.
Szállítás:
3 munkanap
Becsült beszerzési idő:
1-2 munkanapon belül
EAN:
4001702024833
22 990 Ft
Raktárkészletek
Főraktár
Nincs raktáron
Hasonló termékek
Bruder CATERPILLAR Kotró (02483)
Bruder CATERPILLAR Kotró (02483)
22 990 Ft