Bruder Fendt 936 Vario traktor (03040)

Cikkszám: 
03040
nyitható motorháztető
kormányozható, *off-road első tengely
könnyű kormányzás a tetőablakon keresztül
teljesen zárt fülke ( plexiüvegből )
nyitható ajtók
levehető első súlyok
hátsó kapcsolószerkezet, magassága állítható
első kapcsoló szerkezet
a TOP Pro és Pro széria összes munkagépe és pótkocsija csatlakoztatható
kerekek valódi gumiból, igazi mintával
magas minőségű (ABS) műanyagból
Németországban készült
méretarány 1:16
Kombinálható: E K M
3 éves kor felett ajánott
szobában és szabadban is használható
Szállítás:
3 munkanap
Becsült beszerzési idő:
1-2 munkanapon belül
EAN:
4001702030407
12 850 Ft
Részletek
A Fendt traktormárka a világ egyik legnagyobb mezőgazdaságigép-gyártó és – forgalmazó cégcsoportjához az amerikai székhelyű AGCO-hoz tartozik. A Fendt zászlóshajója a Vario 936, egy univerzális nagyteljesítményű traktor. Motorja 7,14 literes, 360 lóerős. Ezzel a Deutz erőforrással a traktor végsebessége 60 km/h és a megfelelő menettulajdoságok elérését az FSC (Fendt Stability Controll) garantálja. Ez egy sebességfüggő automatikus rendszer, mely kifogástalan kanyarstabilitást biztosít.
A 3000-es sorozatba tartozó játék traktorok jellemző tulajdonságai a teljesen zárt vezetőfülke nyitható ajtókkal, nyitható motorháztető, *off-road – váztól független első tengely, állítható magasságú hátsó kapcsolószerkezet. Köszönhetően az egyedi kormányzási rendszernek, a zárt fülkében lévő kormánykerékhez csatlakoztatható a nyitható tetőablakon keresztül egy kormánytoldat. Ennek a segítségével a traktort a gyerekek könnyedén irányítják, akár zárt fülkeajtók esetén is.
A Bruder összes mezőgazdasági munkagépe és pótkocsija csatlakoztatható.
Ez a modell nincs homlokrakodóval szerelve, de tartozékként külön megvásárolható. Elérhető még a Fendt 936 Vario traktorok színéhez illeszkedő ikerkerék garnitúra.
Az *off-road tengely felfüggesztés a Bruder traktoroknál arra utal, hogy az első kerekek tengelye – az igazi traktorokhoz hasonlóan – egy lengő tengely. Így az első kerekek a vázhoz képest elmozdulhatnak, egyenetlen terepen az első és hátsó kerekek is illeszkednek a talajjal, a játék traktor ugyanúgy viselkedik mint az eredeti, ezzel is növelve a játékélményt.
Raktárkészletek
Főraktár
Nincs raktáron
Hasonló termékek
Bruder Fendt 936 Vario traktor (03040)
Bruder Fendt 936 Vario traktor (03040)
12 850 Ft