Bruder MAN TGA szemetesautó (02772)

Cikkszám: 
02772
Indulhat a város megtisztítása a felesleges hulladéktól az egyik legújabb Bruder 02772 MAN TGA szemeteskocsi jóvoltából, amely élethű kivitelezés sel, vagány funkciók kal és 2 db szemeteskukával érkezik a csemetékhez, hogy valósághű legyen minden szerepjáték, és méltó taggal bővüljön a járműpark.

Az eredetihez megszólalásig hasonlító MAN kukásautó különleges tulajdonsága, hogy összecsukható tükrökkel, dönthető fülkével és funkcionális mechanizmussal rendelkezik , hogy a kukákat könnyedén lehessen üríteni. Vagyis, amennyiben gyermeke percek alatt ámulatba esik, amint kukásautót lát az utakon, nagyszerű meglepetés lehet számára ez a vagány narancssárga és fehér festésű jármű. Így tehát könnyűszerrel elképesztők lehetnek a szerepjátékok, mert az erős gumikerekek jóvoltából az autó a homokozóban és a kert nehezebb terepein is megállja a helyét.
Ha minőségi, gyermekkezekre tervezett játékkal lepné meg csemetéjét, amely hosszú időn át hű társa lehet, remek választás ez a játékszett. Szerezze be Ön is szeme fényének az izgalmas munkákra termett b Bruder 02772 MAN TGA szemeteskocsit , és figyelje meg, hogyan feledkezik bele vagány szerepjátékokba új kincsének segítségével. Vagy nézzen körül webáruházunkban további, külön kapható Bruder játékokért.
A csomagolás 1 db MAN szemeteskocsit és 2 db kukát tartalmaz.
A játék mérete kb. 52 x 18 x 25,8 cm.
Szállítás:
3 munkanap
Becsült beszerzési idő:
1-2 munkanapon belül
EAN:
4001702027728
18 990 Ft
Hasonló termékek