Bruder MB Sprinter személyszállító sofőrrel (02681)

Cikkszám: 
2681
A csomagolás 1 db kisbuszt és 1 db sofőr figurát tartalmaz.
A játék mérete kb. 43,5 x 16,3 x 18,5 cm.
Szállítás:
3 munkanap
Becsült beszerzési idő:
1-2 munkanapon belül
EAN:
4001702026813
18 950 Ft
Részletek
Amennyiben szeme fénye alig várja, hogy végre ismét igazi különlegességgel bővíthesse járműparkját, remek ajándék lehet számára bármilyen alkalomra a Bruder 02681 Mercedes-Benz Sprinter mikrobusz sofőrrel , amely már 4 éves kortól határtalan játékélményt biztosít gyermekének.

Az autó megszólalásig hasonlít az eredetire, ahogy azt az elismert német játékgyártó cég a Bruder jelmondata - "Épp, mint az igazi" - megköveteli. A kék festés csak még vagányabbá teszi a kisbuszt, amelyet nyitható ajtókkal, oldalsó tolóajtóval és hátsóajtókkal szereltek fel. Emellett, a még nagyobb játékélmény érdekében a kocsi tolóajtóját reteszelő funkcióval látták el. A csomagban érkező sofőr figura pedig kényelmesen beleültethető a vezetőfülkébe, és a kisbuszban természetesen más, külön kapható figurák is elférnek. Ezenfelül érdemes megemlíteni, hogy a belső tér teljesen rugalmasan alakítható . A hátsó üléssorok pedig különböző irányokban szerelhetők be vagy tetszés szerint akár el is távolíthatók.

Ahogy azt már Ön és szeme fénye is megszokhatta, a Bruder játékoktól nem várhat mást, mint hosszantartó minőség et és lélegzetelállító játékélmény t, amely alól természetesen ez az MB Sprinter busz sem kivétel, így bármikor indulhat az utasszállítás, a kirándulás vagy a városnéző túra. Éppen ezért készült strapabíró anyag ból, kifejezetten gyermekkezekre tervezve , hogy a fantáziadús játékoknak csak a képzelet szabhasson határt.

Szerezze be Ön is csemetéjének az izgalmas utakra termett Bruder 02681 Mercedes-Benz Sprinter mikrobusz sofőrrel készletet, és figyelje meg, hogyan feledkezik bele vagány szerepjátékokba új kincsének segítségével. Vagy nézzen körül webáruházunkban további, külön kapható Bruder játékokért.
Raktárkészletek
Főraktár
Nincs raktáron
Hasonló termékek
Bruder MB Sprinter személyszállító sofőrrel (02681)
Bruder MB Sprinter személyszállító sofőrrel (02681)
18 950 Ft