Bruder bworld hegyi kunyhó motoros szánnal (63102)

Cikkszám: 
63102
A Bruder 63102 Hegyi kunyhó motoros szánnal és figurával játékszett ezúttal a téli hegyvidékek szerelmeseinek kedvez, és akár már 4 éves kortól fantasztikus havas kalandra csábít minden gyermeket.
A szett minőség ét természetesen a híres német játékgyártó, a Bruder garantálja, amely törekszik a valósághűség re, és a gyermekek által kedvelt, izgalmasnak tartott szituációk megteremtésére, hogy picik és nagyok is játékosan fejlődjene k az elismert termékek által.
Nem meglepő tehát, hogy ebben a tematikus szettben minden megtalálható, ami egy téli helyzet megteremtéséhez kell. Ennélfogva rögtön a csomagolás kibontása után megérkezik a csemetékhez egy vagány fényezésű, az eredetihez megszólalásig hasonlító motoros szán, valamint hótalp, szánkó és sisak , ami a biztonságos vezetés t és téli sportot szolgálja. Ezenkívül a kunyhó előtt helyet kapott egy asztal és egy pad is a pihenéshez.
A Hegyi kunyhó készlet természetesen kompatibilis az összes, külön kapható, téli témájú Bruder járművel, készlettel és figurával. Így a fantáziát és a szerepjátékokat semmi sem állíthatja meg! Ennek - és a gyermekkezekre tervezett játékoknak - köszönhetően a tulajdonosok számos készsége fejlődhet. Például kézügyességük, narratív gondolkodásuk, logikájuk és beszédkészségük is. Vagyis ez a szett nem csak szórakoztató, hanem egyaránt hasznos is.
Ahogy azt már Ön és szeme fénye is megszokhatta, a Bruder játékoktól és kiegészítőktől nem várhat mást, mint hosszantartó minőség et és lélegzetelállító játékélmény t, amely alól természetesen ez motoros szán és sofőrje sem kivétel. Éppen ezért készült strapabíró anyag ból, kifejezetten gyerkőcöknek. Szerezze be Ön is csemetéjének és aranyozza be szerepjátékait!
A csomagolás tartalma: - 1 db hegyi kunyhó tematikus háttérrel- 1 db motoros szán- 1 db figura- 1 db asztal- 1 db pad- 1 db szánkó- 1 db sisak- egyéb kiegészítők
A játékszett mérete kb. 16,5 x 11 x 22,5 cm.
Szállítás:
3 munkanap
Becsült beszerzési idő:
1-2 munkanapon belül
EAN:
4001702631024
13 390 Ft
Raktárkészletek
Főraktár
Nincs raktáron
Hasonló termékek
Bruder bworld hegyi kunyhó motoros szánnal (63102)
Bruder bworld hegyi kunyhó motoros szánnal (63102)
13 390 Ft