Bruder hókotró Leitwolf (02545)

Cikkszám: 
02545

A Bruder Prinoth hókotró jármű kiváló minőségű műanyagból készült, 1:16 méretaránnyal, és rendkívül részletgazdag kidolgozással alkotta meg a gyártó. A lenyűgöző külső mellett a funkciók sem elhanyagolhatóak. A főpenge állítható magasságú, forgatható , és több kisebb pengével is rendelkezik, hogy a lehető legjobb munkát végezze, még a legnagyobb hóban is.
Nemcsak elölről, hanem hátulról is garantált a maximális teljesítmény: rendkívül erős hátsó emelő- és lengőkar rotorral és állítható külső lapátokkal lett felszerelve a játékautó , így biztosítva a teljes tisztaságot az utakon. Lánctalpainak köszönhetően bármilyen extrém helyzetben is a lehető legjobb munkát nyújtja a hókotró jármű . Az ajtók nyithatóak , így 3 Bruder figura is elfér a járműben és végezhetik a munkát.
Kisgyermekeknek 4 éves kortól, és a tél rajongók számára egy kötelező darab! Birtokolni egy ilyen járművet megtanítja a gyerekeknek, hogyan is vigyázzanak az értékre , a minőségre és nem mellesleg egy olyan darab, mely sokáig a kisgyermek kedvenc játéka marad.
A Bruder Prinoth Leitwolf hókotró jármű egészben érkezik, a hólapátokat külön kell felhelyezni, mely a használati utasításban átláthatóan le van rajzolva. A játék bworld figurákat nem tartalmaz, azok külön vásárolhatóak meg. A termék mérete kb. 54,5 cm x 37 cm x 18,5 cm.
Szállítás:
3 munkanap
Becsült beszerzési idő:
1-2 munkanapon belül
EAN:
4001702025458
29 990 Ft
Raktárkészletek
Főraktár
Nincs raktáron
Hasonló termékek
Bruder hókotró Leitwolf (02545)
Bruder hókotró Leitwolf (02545)
29 990 Ft