Bruder öntöző pótkocsi (02034)

Cikkszám: 
02034

A Bruder 02034 Öntöző pótkocsi remek társ lehet a mindennapokban azokon a tanyákon és gazdaságokban, ahol folyamatosan öntözésre és vízre van szükség, hogy nagyra nőjenek a növények, termények és esetlegesen elegendő vízhez jussanak az állatok. Ezért csemetéje birtokán is nélkülözhetetlen kiegészítő lehet.

Amennyiben tehát szeme fénye már alig várja, hogy megkönnyíthesse a mezőgazdászok dolgát saját kis birodalmában, remek ajándék lehet ez az öntöző pótkocsi, amit akár más területeken is használhatnak a találékony lurkók.

A pótkocsi erős anyagának köszönhetően akár a homokozó ban is megállja a helyét, ráadásul minden Bruder traktorral kompatibilis , vagyis akár szállíthatóvá is válhat. A pótkocsi élethűen működő funkcionális tartállyal van felszerelve és szivattyút is kapott. Ráadásul az 1,8 méteres tömlő letekerhető róla, a tartály pedig valóban feltölthető vízzel a még nagyobb játékélmény érdekében. Emellett fontos kiemelni, hogy az utánfutó stabilitását kihúzható támasztólábak biztosítják.

Ahogy azt már Ön és szeme fénye is megszokhatta, a Bruder játékoktól és kiegészítőktől nem várhat mást, mint hosszantartó minőség et és lélegzetelállító játékélményt, amely alól természetesen ez a narancssárga tolólapát sem kivétel. Éppen ezért készült strapabíró anyagból, kifejezetten gyermekkezekre tervezve. Szerezze be Ön is csemetéjének és aranyozza be szerepjátékait!

A csomagolás 1 db öntöző pótkocsit tartalmaz.
A játék mérete kb. 36,5 x 16,5 x 21 cm.

Szállítás:
3 munkanap
Becsült beszerzési idő:
1-2 munkanapon belül
EAN:
4001702020347
13 590 Ft
Raktárkészletek
Főraktár
Nincs raktáron
Hasonló termékek
Bruder öntöző pótkocsi (02034)
Bruder öntöző pótkocsi (02034)
13 590 Ft